Bekijk de eerste beelden van tweede seizoen 'And Just Like That...'

woensdag 26 april 2023
Foto: © HBO/Streamz 2023

In juni 2023 is het zover, dan verschijnt het tweede seizoen van 'And Just Like That...' op Streamz. Het vervolg op de populaire sitcom 'Sex and the City' werd in maart 2022 al aangekondigd en na heel wat tot de verbeelding sprekende setfoto's lanceert HBO nu ook de eerste officiële teaser.

Daarin krijgen we een eerste glimps te zien van wat het nieuwe seizoen in petto heeft: nieuwe én oude liefdes, nieuwe uitdagingen, hartsvriendinnen en opnieuw heel veel straffe outfits.



Er werden al heel wat beelden gelost tijdens de opnames. Zo weten we al dat zanger Sam Smith een rol krijgt in de reeks én dat John Corbett terugkeert. Die laatste zullen fans beter kennen als de charmante meubelontwerper Aidan Shaw, één van de twee grote liefdes van Carrie in de oorspronkelijke reeks. Eén beeld was genoeg om het SATC fandom op z'n kop te zetten en iedereen had een mening klaar over zijn terugkeer naar Carrie's leven. Hoe de twee hun verhaal verder zetten, zal je ontdekken in het nieuwe seizoen.

Verder keren ook heel wat bekende gezichten uit het eerste seizoen terug. Uiteraard staan Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) opnieuw aan Carrie's zijde, net als hun nieuwe vrienden: podcast host en love interest van Miranda Che Diaz (Sara Ramirez), de fashionista Lisa Todd Wexley (Nicola Ari Parker) en makelaar die beste vriendin werd Seema Patel (Sarita Choudhury). Ook Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang en Alexa Swinton zijn in het tweede seizoen opnieuw te zien.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That...' van uitvoerend producent Michael Patrick King, met hoofdrolspelers en uitvoerend producenten Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis, gaat in juni in première op Streamz.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers