Bekijk hier de huiveringwekkende trailer van 'FOMO - de serie'

donderdag 20 oktober 2022
Foto: © Streamz 2022

De Vlaamse horrorfilm 'FOMO' werd afgelopen zomer gelanceerd in de bioscoopzalen en Streamz kondigde eerder al aan dat er een spannend vervolg aankwam. Vanaf 29 oktober kan je de film én de vervolgserie bekijken bij de Vlaamse streamingdienst.

In 4 gloednieuwe afleveringen ontdek je het volledige verhaal: waarom werden de influencers doelwit van dit horrorverhaal? En wie is Popje? De film en serie zijn net op tijd voor het Halloween weekend. In de trailer krijg je nu al een eerste blik op het vervolg, met Ian Thomas en Marthe Schneider in de hoofdrol.In de film zagen we hoe een groep van 10 influencers deelneemt aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. De vervolgreeks gaat verder waar de film stopt. De overlevers dachten eindelijk veilig te zijn, maar worden weer in een nachtmerrie gestort wanneer er een nieuwe groep gemaskerde figuren opduikt.

Nieuwe personages
June, gespeeld door Marthe Schneider ('Glad Ijs'), was altijd al een buitenbeentje. De andere kinderen vonden haar raar, eng. Ze raakte soms zo gehecht aan iemand dat het verstikkend werd, en was tegen anderen weer ijskoud en sadistisch. Op het internet vond June een plek waar ze kon vluchten. Ze keek dag en nacht naar influencers en begon hen te zien als haar vrienden. Ze probeerde zelf een kanaal op te starten, maar slaagde er niet een publiek te vinden. Mensen vonden haar wat raar, freaky, niet knap genoeg. Haar zelfbeeld kreeg hierdoor een stevige knauw. Na een mentale breakdown begint ze te fantaseren over bloederige wraak op de influencers die ze als schuldige ziet van haar pijn.

Ian Thomas speel Bobby Views, een influencer die vroeger zeer populair was door zijn humoristische video’s en zijn opgewekte persona. Hij verloor de laatste jaren veel kijkers, waardoor hij zichzelf opnieuw moet heruitvinden onder invloed van zijn manager. Bobby is een charismatisch persoon, makkelijk in de omgang, maar ook makkelijk manipuleerbaar, oppervlakkig en niet geheel betrouwbaar.

Naast Ian Thomas en Marthe Schneider zien we nog nieuwe acteurs in de reeks zoals tiktokster Celeste Cortez en Angela Dedvukaj. Bekende gezichten uit de film die ook nog in de reeks zullen terugkeren zijn Nora Dari ('Aaliyah'), Joffrey Anane ('Ashon'), Nathan Bouts ('Toby'), Oscar Högström ('Lowie'), Sarah-Lynn Clerckx ('Billie'), Leonard Santos ('Mauritz'), Ayana Doucouré ('Luna'), Kes Bakker ('Charles'), Stefan Perceval ('Hugo'), Gilles Van Hecke ('Xander'), Hariette Sylva ('Robin'), Steffie Mercie (Cleo), Jamie-Lee Six ('Paulien') en Ferre Van den Brouck ('2DEZIT').

'FOMO' is een productie van Borgerhoff & Lamberigts en Streamz. De film komt tot stand in samenwerking met Flanders Tax Shelter en Kinepolis Film Distribution. 'FOMO', de film en de vervolgreeks, zijn vanaf 29 oktober 2022 te zien bij Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers