Bekijk nu de nieuwe trailer van 'True Detective: Night Country'

maandag 4 december 2023
Foto: © Streamz 2023

Het vierde seizoen van de spannende misdaadserie 'True Detective' staat voor de deur. Met tweevoudig Oscarwinnaar Jodie Foster in de hoofdrol als detective Liz Danvers en Indie Spirit Award genomineerde Kali Reis belooft het een beklijvend seizoen te worden.

Het verhaal speelt zich deze keer af in het ijskoude Alaska waar ze een seriemoordenaar moeten vinden in een barre streek zonder zonlicht.


In het nieuwe seizoen van 'True Detective' verdwijnen plotseling acht mannen die in een onderzoekscentrum werken in Alaska. Detectives Liz Danvers (Jodi Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) worden ingehuurd om ze te vinden, maar om de zaak op te lossen moeten ze de duistere geschiedenis van het stadje Ennis ontrafelen. Tegelijkertijd worden ze ook geconfronteerd met hun eigen verwrongen verleden. Ze moeten zich verdiepen in verborgen waarheden die begraven liggen onder het eeuwige ijs van Alaska, en van zichzelf.

De hoofrollen zijn weggelegd voor Jodie Foster ('Silence of the Lambs'), Kali Reis ('Catch the Fair One'), John Hawkes ('Deadwood'), Christopher Eccleston ('Thor: The Dark World'), Anna Lambe ('Three Pines'), Finn Bennett ('The Nevers') en Fiona Shaw ('Killing Eve'). Issa López is de showrunner, schrijver en regisseur van alle afleveringen.

Vanaf 15 januari is 'True Detective: Night Country' wekelijks te zien op Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiële overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers