Benny sluit zijn Stefke terug in de armen in 'Familie'

woensdag 7 februari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

'Familie' maakt zich klaar voor een langverwachte comeback. Vanavond verwelkomen de kijkers Stefanie Coppens terug in het verhaal, een rol die vertolkt wordt door Jasmijn Van Hoof.

Jasmijn trok in 2021 de 'Familie'-deur na negen jaar achter zich dicht om andere horizonten te gaan verkennen. Een deur die altijd op een kier bleef staan en nu dus opnieuw open waait. Tot grote vreugde van haar vader Benny (Roel Vanderstukken) en bompa Alfons (Jaak Van Assche), die haar vanavond opnieuw in de armen mogen sluiten. Stefanie staat terug voor de deur ten huize Coppens, klaar voor heel wat nieuwe avonturen.


Bekijk hier de eerste beelden van de terugkeer van Stefanie in Familie:


In de aflevering van vanavond maakt Stefanie meteen ook kennis met het nieuwe gezin van haar vader Benny. Haar terugkeer lijkt bovendien niet voor even, want ze wil definitief terug in België komen wonen. Maar is er nog wel plek voor haar ten huize Coppens?

'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM en op VTM GO.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers