'Bestemming X' duikt overal in Vlaanderen op

vrijdag 10 februari 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

X'. De vierentwintigste letter uit het alfabet. Het eeuwenoude symbool voor het grote, onbekende. De letter die verwijst naar... 'Bestemming X'. Sinds afgelopen vrijdag duikt het symbool samen met de vraag 'Waar ben jij op 20/02?' overal op in Vlaanderen.

Zo konden voorbijgangers van het Hilton Hotel in Brussel, de Radisson Blu in Hasselt en de Boerentoren in Antwerpen de vraag zien oplichten in hun stad. En ook in het straatbeeld kan niemand er nog omheen. Letterlijk! Want in honderden straten in heel Vlaanderen pronken er sinds kort gele en witte logo’s met een X op het voetpad. Over het nieuwe, mysterieuze en top secret programma ‘Bestemming X’ woeden momenteel een aantal theorieën. Maar voorlopig blijft het grote onbekende een raadsel voor iedereen. Tot 20 februari om 20.35 uur bij VTM…  



'Bestemming X', vanaf maandag 20 februari om 20.35 uur bij VTM en op VTM GO.

DOSSIER: Voorjaar 2023: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers