Boksevent 'Day of Reckoning' exclusief op DAZN

vrijdag 22 december 2023

De internationale bokswereld maakt zich op voor hét boksvenement van het jaar: de 'Day of Reckoning' of de 'Dag van de Afrekening'. Datum en plaats van het gebeuren: zaterdag 23 December in de Kingdom Arena in Riyadh, Saoedi-Arabië.

En het mega-event is exclusief te volgen in de app van DAZN.


Op 23 december komen de grootste bokskampioenen tegenover elkaar te staan in wat een avond vol actie en entertainment belooft te worden. Nooit eerder werden zoveel boskampioenen in allerlei gewichtsklassen samengebracht.

Op een ongeziene ‘fight card’ neemt voormalig tweevoudig Unified World Heavyweight kampioen Anthony Joshua het op tegen Otto Wallin, in een strijd om de wereldtitel bij de zwaargewichten.

Voormalig WBO wereldkampioen, Joseph Parker, gaat in de clinch met voormalig WBC wereldtitelhouder Deontay Wilder, terwijl IBF Nummer 1 contender Filip Hrgovic het opneemt tegen Mark De Mori in een ander gevecht bij de zwaargewichten.

Andere gevechten om naar uit te kijken zijn WBA wereldkampioen half zwaargewichten Dmitry Bivol die tegen Lyndon Arthur voor de 11de keer zijn titel verdedigt en IBF wereldkampioen weltertgewichten Jai Opetaia zal zijn gordel voor de tweede keer proberen te behouden tegen Ellis Zorro.

Terug bij de zwaargewichten zal de angstaanjagende Arslanbek Makhmudov het opnemen tegen Europees kampioen Agit Kabayel terwijl Daniel Dubois, de meeste recente uitdager voor de wereldtitel, zal proberen Big Baby Jarrell Miller KO te slaan. Tenslotte zal top zwaargewicht uitdager Frank Sanchez een stap richting wereldtitel willen zetten door Junior Fa proberen te verslaan in Riyad.

'Day of Reckoning' zal beschikbaar zijn op in de app van DAZN als een pay-per-view evenement. Fans kunnen live en on-demand kijken vanaf smart tv's, tablets, mobiele telefoons en spelconsoles. 

Shay Segev, DAZN Group CEO: 'Met meer dan 100 gevechten dit jaar is DAZN de onbetwiste wereldwijde thuisbasis van boksen. We werken onvermoeibaar samen met onze partners om een geweldig programma van boksentertainment te leveren en de sport te laten groeien.'

'Het Koninkrijk Saudi-Arabië en de GEA is een gewaardeerde partner van DAZN. Hun ongelooflijke vermogen en vastberadenheid om topsportevenementen te leveren voor fans over de ganse wereld is ongeëvenaard. Het is een eer om gekozen te zijn als hun wereldwijde uitzendpartner voor deze historische boksavond.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

Schrijver Onno Blom zet de zoektocht naar het verleden van zijn familie voort en bezoekt de artillerie van de landmacht. Samen met militair historicus Herman Amersfoort gaat hij naar de Grebbelinie en de Soesterduinen, om te kijken waar het Nederlandse leger en zijn grootvader in de vijf oorlogsdagen in mei 1940 stonden opgesteld. Onno's vader Hans vertelt hoe het contact met de NSB-kant van de familie onhoudbaar werd toen opa Jan bij het verzet ging. Ze vinden een NSB-krant waarin overgrootvader Johan het bestaan van Jan zelfs doodzwijgt. Onno bezoekt boerderij Hoogwerf, de plek waar de verzetsgroep van opa Jan is ontstaan.
br>'In de Ban van Goed en Fout', om 23.05 uur bij BNNVARA op NPO,2.

Dossiers