Bouba van Studio Brussel naar SP.A

zaterdag 15 augustus 2020

Bouba Kalala zal binnenkort meewerken in het social media team van SP.A. Dat heeft de partij donderdag gemeld. Binnen SP.A zal de online content binnenkort mede worden verzorgd door Kalala.

Hijzelf is alvast positief over deze nieuwe stap: 'Het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben een geboren wereldverbeteraar. Al van kinds af droom ik ervan met een groep aan de slag te gaan om elke dag iets kleins te veranderen en zo grootse dingen te verwezenlijken. De nieuwe wind bij SP.A trok me dan ook onmiddellijk aan. Ik geloof echt dat ze het verschil zullen maken.'


Ook partijvoorzitter Conner Rousseau ziet de samenwerking volledig zitten: 'Bouba past perfect binnen de hervormingsoperatie van onze organisatie. We willen bij de partij de look-and-feel van een start-up creëren aan de hand van een mix tussen ervaring en jonge creatieve talenten. Bouba is niet alleen jong en creatief, maar heeft ook al heel wat ervaring die hij zal inzetten om de vernieuwing vorm te geven en te vertalen op onze socials, om zo jongeren meer te betrekken bij en inspraak te geven in onze beweging en de politiek in het algemeen', zo zegt hij in Het Nieuwsblad.

Deze ervaring heeft hij onder anderen opgedaan door te werken voor Studio Brussel. Bij de radiozender werd het programma 'Bellen met Bouba' door hem gepresenteerd. Verder bezocht hij drie jaar geleden 35 festival in 100 dagen voor het programma 'Festivolhouder'. Maar Bouba Kalala is vooral bekend van zijn deelname aan 'De Mol' in 2017.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende, en voor wie nog durft, terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside', om 21.35 uur op SBS6.

Dossiers