Cast van 'Dertigers' neemt derde seizoen op

dinsdag 7 juli 2020

Gisteren, maandag 6 juli, vonden de eerste opnames van het derde seizoen van de populaire Eén-serie 'Dertigers' plaats, uiteraard met respect voor de veiligheidsvoorschriften in verband met het coronavirus.

Saar (Kim Van Oncen) en Nora (Ellen Verest) beten de spits af met een scène op de Antwerpse kaaien. Daarmee komen we al meteen een verhaallijn te weten, want op het einde van vorig seizoen vertrok Saar naar Londen en leek ze niet meteen van plan om terug te keren.

Cast en crew stellen alles in het werk om ieders veiligheid te garanderen. Zo repeteren de acteurs met mondmaskers, enkel tijdens de eigenlijke opnames gaan die af. Ook voor Kim Van Oncen is dat even wennen. 'Qua sfeer is er niet zoveel veranderd, maar gezellig babbelen met de crew zit er nu even niet in', vertelt ze. 'We hebben elkaar lang niet gezien en dus zou het fijn zijn om even bij te praten, maar met een masker en faceshield is dat niet zo vanzelfsprekend. Vandaag heb ik enkele nachtscènes gefilmd, dus met anderhalve meter afstand tussen de medewerkers kan ik ongegeneerd even geeuwen', besluit Van Oncen.

'Dertigers' is volgend voorjaar te zien op Eén. In afwachting kunnen fans van de reeks terecht op VRT NU voor seizoen 1 en 2.

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers