Chefkok Jelle: 'Restaurant d'Hoogeschool blijft bestaan'

vrijdag 6 februari 2009

Jelle, winnaar van het vtm-programma 'Mijn Restaurant' weerlegt met klem de geruchten dat restaurant d'Hoogeschool zou sluiten. Jelle is trouwens druk bezig met een nieuw project waarvan in maart de eerste resultaten zichtbaar moeten worden.

Afge

lopen week verscheen het bericht dat het pand van restaurant 'd'Hoogeschool' te koop staat. Meteen doken allerlei geruchten op dat dit ook het einde betekent van het restaurant van Jelle en Micheline.

De fans moeten echter niet wanhopen. Volgens Jelle loopt zijn contract nog tot 2016. Bovendien legt hij momenteel de laatste hand aan zijn nieuwste project. In maart verhuist het restaurant naar de eerste verdieping van het gebouw. Op het gelijkvloers komt dan 'd'Hoogeschool Le Bistro' waar een meer volkse keuken aan betaalbare prijzen geserveerd wordt.

Bron: De Standaard 

LEES OOK: Gebouw 'Mijn Restaurant'-winnaar d'Hoogeschool te koop

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Oh, Wat Een Jaar!' (RTL 4)

Teamcaptains Gerard Joling en Ruben Nicolai blikken onder leiding van Chantal Janzen en met gasten Frank Dane en Loes Haverkort terug op het jaar 2003. Wat gebeurde er? Waar keken we naar? Wat waren de hits? Beleef het opnieuw in o.a. De Scène, De Rommelzolder en De Medley.

'Oh, Wat Een Jaar!', om 20.00 uur bij RTL 4.

Dossiers