Chris en Wendy uit 'Mijn Restaurant!' uit elkaar?

dinsdag 14 juli 2009

Het sprookje om een eigen restaurant te runnen was voor Chris en Wendy al enige tijd afgelopen. Maar ook op privégebied lijken de dingen op hun einde te lopen. De schulden die Chris en Wendy door hun deelname aan 'Mijn Restaurant' gemaakt hebben wegen zwaar. Hun relatie kende tijdens het programma zelf al hoogtes en laagtes. Wendy noemde haar werderhelft meermaals 'een koppige steenezel'.

M


aar na het harde afscheid van 't Gerecht in Turnhout zochten ze samen naar een nieuw pand. Die zoektocht was op niets uitgedraaid en zorgt voor extra druk in het huishouden.

Beiden zijn ze op dit moment volop op zoek naar werk om brood op de plank te brengen. Maar in tijden van crisis is dat niet evident. De openstaande schuldenberg drijft het koppel steeds verder uit elkaar. Doordat ze beiden werkloos zijn lopen de ruzies op.

Het koppel denkt er zelfs aan om een tijdelijke relatiebreuk in te lassen. Zo kunnen ze elkaar wat meer ruimte te geven. Want hun kinderen mogen niet lijden onder de problemen. Of het koppel definitief uit elkaar gaat zal de tijd duidelijk maken.

Bron: Clint

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Onder leiding van dirigent Maurice Luttikhuis brengt het Metropole Orkest een ode aan Wim Sonneveld, de vertolker van legendarische liedjes als 'Het Dorp', 'Margootje' en 'Aan de Amsterdamse grachten'. Met Waylon, Thomas Oliemans, Richard Groenendijk en Fay Claassen, vanuit Het Concertgebouw in Amsterdam.

'MAX Muziekspecial: Wim Sonneveld - Tour de Chant', om 21.50 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers