Dan zie je de seizoensfinale van 'Thuis' op VRT 1

dinsdag 23 mei 2023
Foto: Eén - © VRT 2023

De zomer komt dichterbij en dus weet je dat het einde van het lopende 'Thuis'-seizoen eraan komt. Er staat nog heel wat te gebeuren, maar het aftellen naar een spannend seizoenseinde staat te gebeuren.

Momenteel ligt er nog heel wat open. Wat brengt het proces van Silke tegen Dries? Hoe vergaat het Veerle? Houdt Adil het hoofd boven water bij ACE? Kan Eddy zijn pensioen/ontslag een plaats geven? Houdt Ilias zich gedeisd? Hoe moet het verder met Nancy en Dieter? Worden Britney en Gaby echt een koppel? Vindt Zihame haar draai? Kan Marianne het hoofd bieden aan alle bagger? Wat met Bob? Wordt Lowie eindelijk papa van Linda de Pinda? En zoveel meer...


Hopelijk veel antwoorden, maar waarschijnlijk ook héél veel vragen die we over de zomer tillen in de seizoensfinale van 'Thuis' op vrijdag 30 juni op VRT 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers