De cirkel is rond voor Nabil en Els in 'Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u'

maandag 13 maart 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Nabil (43) en Els (37) leerden elkaar 8 jaar geleden kennen bij het tv-programma 'Vind je Lief'. Aanvankelijk waren ze niet echt elkaars type, maar de liefde groeide. Intussen kochten ze samen een huis in het Mechelse en hebben ze twee kindjes: Gaston (6) en Jules (3).

In 'Verliefd, Verloofd, Getrouwd' op 14 maart denkt Els dat ze een toeristische bestemming in de Zwitserse Alpen moet beoordelen. Maar wat ze niet weet, is dat Nabil en Ruth Beeckmans al weken onder een hoedje spelen. 'We willen al lang trouwen, maar het mag niet te alledaags zijn. Het leek me leuk om het haar te vragen op tv. Dan is de cirkel rond', vertelt Nabil. Een koppel dat het graag allemaal wat ‘anders’ aanpakt? Daar weet host Ruth wel raad mee.


[video]

Ruth organiseert met Nabil een romantische picknick in de bergen, waar hij dé vraag aan zijn geliefde stelt. Els zegt volmondig ja en beseft dan plots dat ze in wandelkledij ten huwelijk is gevraagd. Maar er is aan alles gedacht: van trouwjurk tot een gezellige en intieme ceremonie in een goedgevuld charmant, Zwitsers kerkje. Ook de kindjes van het koppel zijn van de partij om hun mama te verrassen. En net wanneer Els denkt dat alle verrassingen nu wel de revue zijn gepasseerd, tovert Nabil er nóg eentje uit zijn hoed…

'Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u', dinsdag 14 maart om 20.35 uur bij VTM en op VTM GO.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers