Deelnemer uit nieuw seizoen 'B&B Zoekt Lief' plots overleden

dinsdag 25 juni 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Kurt, waarmee Vlaanderen maandagavond kennis maakte in het nieuwe seizoen van 'B&B zoekt Lief' is plots overleden. Dat heeft VTM bevestigd aan Het Laatste Nieuws.

Kurt is één van de personen die in het nieuwe seizoen van 'B&B zoekt Lief' probeert om het hart van Patricia te veroveren. Zij baat een bed and breakfast uit op Curaçao. Vlaanderen maakte nog maar pas kennis met Kurt. VTM laat weten dat de uitzendingen met hem zullen doorgaan. Die beslissing werd genomen in samenspraak met de familie.


Ook Patricia reageert aangeslagen op het plotse overlijden. 'Kurt was altijd heel lief en respectvol. Daarnaast was hij ook heel zorgzaam, het was iemand die ik graag rond mij had. Hij vertelde me dat het de reis van z'n leven was en daar was hij dan ook heel dankbaar voor.'

Kurt overleed door acuut hartfalen.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers