Deze gasten zien we alvast in 'De zomer van'

dinsdag 26 mei 2020

VTM pakt tijdens de zomermaanden uit met 'De zomer van', waarin vijftien BV's hun deuren openen voor Eric Goens en zijn team. Op het programma zelf moeten we nog even wachten, maar we kennen wel al enkele namen.

Maar liefst 15 gasten maken hun opwachting in 'De zomer van', waaronder Laura Tesoro, Marie Verhulst, Conner Rousseau, Niels Albert, Dany Verstraeten en Jens Dendoncker. Tijdens deze unieke zomer schetst Eric Goens een portret van hen en geeft hij de kijkers inkijk in hun doen en laten. 'We gaan voor inhoud en vrolijkheid', zegt Goens in Het Laatste Nieuws. 'Natuurlijk praten we met onze gasten, maar we volgen hen ook tijdens hun dagelijkse activiteiten en wanneer ze in contact komen met al dan niet toevallige voorbijgangers', gaat Goens verder. 'Elke week focussen we op drie tot vier gasten, die een paar afleveringen later weer opduiken. Op die manier zien we hoe deze uitzonderlijke situatie mensen uit verschillende sectoren beïnvloedt.'

Goens zegt ook dat het deze keer geen probleem was om genoeg gasten te vinden. 'BV's beleven nu eenmaal geen drukke tijden door de pandemie. Normaal gezien volgen we hen wanneer ze hun normale activiteiten weer opnemen', besluit hij.

Bron: Het Laatste Nieuws



Lees ook:
Eric Goens maakt nieuw VTM-programma 'De Zomer Van'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers