Deze vrijgezellen koos melkveeboerin Sanne in 'Boer Zkt Vrouw'

zondag 10 maart 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

De kijker kon er niet om uit op zondagavond 10 maart: de Bocholtse boerin Sanne is al zo lang vrijgezel dat de aandacht van zo veel kandidaten tegelijk best overweldigend was. Cupido Dina Tersago regelde een alpacawandeling en tijdens die trip gleden de grootste zenuwen van Sanne af, met enkele leuke babbels tot gevolg.

Bart en Tom, twee mannen die in de namiddag pas konden aansluiten, gooiden al hun charmes nog in de strijd maar het mocht niet meer baten: Sanne koos even later voor Boris (28, Peer), Robin (32, Smetlede) en Jimmy (32, Borgloon). Zij namen ondertussen voor een weekje hun intrek op de boerderij. Dat het ijs nog steeds niet helemaal gebroken is, was duidelijk in deze tweede aflevering van Boer zkt Vrouw. Nog werk aan de winkel dus, alvorens Cupido raak kan schieten!


Bekijk hier het keuzemoment van Sanne: 


 


Lees ook:
Melkveeboeren Niels en Robbe kozen al 3 vrouwen en 3 mannen voor de boerderijweek

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers