Dit duo moet als eerste de deuren van hun restaurant sluiten in 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'

donderdag 22 oktober 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Donderdagavond besloten de juryleden van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant' wie als eerste duo de wedstrijd moest verlaten en hun restaurant moest sluiten. NIET verder lezen als je de aflevering nog niet hebt gezien.

Vanavond besloten Piet Huysentruyt, Sofie Dumont, Loïc Van Impe en Anne-Sophie Breysem unaniem dat Vuur in Aalst als eerste de deuren moet sluiten in 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'. Sofie Dumont had plus- en minpunten over het voorgerecht met de burrata en Piet Huysentruyt vond de zeebaars perfect gebakken, maar de jus was ‘precies garnalenwater’.


'Ayse en Lorenzo, Mira en Anne-Sophie, jullie hebben het ons ontzettend moeilijk gemaakt', klonk het bij Sofie. 'We hebben heel jullie parcours opnieuw moeten uitpluizen en zijn dan unaniem tot een beslissing gekomen. Mira en Anne-Sophie, het was een hell of a ride, maar jullie gaan met opgeheven hoofd naar huis!'

De teleurstelling bij de vriendinnen is groot, maar ze hebben ook begrip voor de beslissing: 'De jury had wel wat opmerkingen, maar heeft ook zeer goede commentaar gegeven. Tja, wat een rollercoaster… maar we hebben vooral veel mooie momenten gehad. Dit was het dan', zo vat Anne-Sophie hun culinair avontuur samen.


Bij winnaars Ayse en Lorenzo heerst euforie: 'We zijn extreem blij dat we open mogen blijven: dat is echt waanzin!'

Volgende week breekt een nieuwe fase aan in de wedstrijd: de duo’s kiezen voor een nieuw driegangenmenu en zullen meer shiften draaien.

'Mijn Keuken Mijn Restaurant', elke donderdag op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers