Dit is de officiële trailer van 'F.C. De Kampioenen' Kerstspecial

vrijdag 11 december 2020

Kerstmis nadert, en na vele jaren komen de Kampioenen opnieuw samen. In hun vertrouwde café vieren ze kerst met alles erop en eraan: een klassiek kerstdiner, verrassende pakjes voor iedereen, en ook met talloze herinneringen aan de markantste momenten van de Kampioenensaga.

Helaas wordt het ook de eerste kerst zonder hun geliefde Xavier. Kan Carmen de moed opbrengen om terug onder haar vrienden te komen voor een hommage aan haar chouke, en zal ze mee kerst vieren? Zullen eeuwige vijanden DDT en Fernand dit keer eens geen roet in het eten strooien? En wat zijn de plannen van Boma met een voetbalploeg zonder Xavier? Alle personages dragen op hun typische manier hun steentje bij aan dit warm kerstverhaal met een lach en vol mooie momenten.


Eén brengt de Kerstspecial van 'F.C. De Kampioenen' op vrijdag 25 december om 20.25 uur op het scherm. Check nu alvast de officiële trailer:


 

 


Lees ook:
Eerste beelden vanop de set van 'F.C. De Kampioenen' kerstspecial - VIDEO
Opnames kerstspecial 'F.C. De Kampioenen' gestart

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers