Dit is de zomer op VIER, VIJF en ZES

donderdag 4 juni 2020
Foto: © VIER 2020

SBS loodst de kijker door de zomer met een stevige portie straffe content, dit zowel op tv als online. Zo ging woensdag 'Bake Off@Home' van start op VIER met 20% marktaandeel op VVA 18-54.

Het gaat om een gloednieuw programma waarbij de opmerkelijkste kandidaten uit de voorbije seizoenen van 'Bake Off Vlaanderen' bekend en onbekend bakkend Vlaanderen aanmoedigen om aan de slag te gaan in hun eigen keuken.

Naast 'Het Rad' zal ook 'Huizenjagers' deze zomer opnieuw opduiken op VIER, maar dan wel voorzien van een zomers jasje. In 'Huizenjagers Vakantiehuizen' openen gepassioneerde makelaars de jacht op Vlaanderens verleidelijkste vakantiewoningen. Achttien makelaars doorkruisen zes weken lang het land op zoek naar uitzonderlijke vakantieverblijven.

Onder de noemer One Hot Summer pakt VIJF.be ook dit jaar uit met de zwoelste zomerprogramma’s: 'First Dates', 'Naked Attraction' en de UK-versie van de realityreeks 'Undercover Girlfriends'.

Spanning en misdaad zijn dé ingrediënten van de moordzomer op ZES. Vanaf 1 juni moet de kijker bij ZES zijn voor Crime Wave. De ultieme crime marathon brengt zowel de classics zoals 'CSI' en 'NCIS' als verrassende nieuwe series zoals 'Deception' op antenne.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers