Dit najaar nieuwe afleveringen van 'De Kotmadam' bij VTM

vrijdag 26 augustus 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Fans van 'De Kotmadam' zien intussen al enkele jaren alleen herhalingen van de langstlopende sitcom van Vlaanderen. Maar er is licht aan het einde van de tunnel. Er duiken dit najaar nieuwe afleveringen op in het programmaschema van VTM.

Seizoen 23 was het voorlopig laatste seizoen van 'De Kotmadam' dat is uitgezonden. Lagen nog op de plank de seizoenen 24 en 25. Voorlopig maakt VTM enkel bekend dat het gaat beginnen met de uitzendingen van het 24ste seizoen. Of en wanneer dan de 25ste en allerlaatste reeks afleveringen van 'De Kotmadam' volgt, is voorlopig nog niet geweten.


Acteur Mark Verstraete, die Jef speelt, let eerder deze week nog in Het Laatste Nieuws weten dat al die herhalingen van 'De Kotmadam' voor hem niet meer hoefden. En hij vond het ook ongbegrijpelijk dat de serie al zolang in het archief is blijven liggen. Bij producent RV Productions, dat 'De Kotmadam' maakt voor VTM, zijn ze wel heel opgetogen dat er weer nieuwe afleveringen op televisie zullen komen.

Bron: Het Laatste Nieuws


Lees ook:
Laatste opnames 'De Kotmadam'

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers