Dit zijn de deelnemers aan 'Viva la Feta' op Play4

donderdag 23 december 2021

Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham hebben samen een nieuw programma gemaakt voor Play4. In 'Villa Feta' zullen ze een aantal BV's ontvangen en samen met hen een leuke vakantie beleven. De 'Villa Feta' staat op het Griekse eiland Sifnos.

De vergelijking met 'Het Huis' op Eén gaat niet op, zo verduidelijken de gastheren. 'We spelen een beetje in op de behoeftes van de gast', zo citeert Het Nieuwsblad. De focus zou minder liggen op het gesprek met de gasten.


En die gasten zijn heel divers. Zakken af naar Sifnos: Barbara Sarafian, Bart De Wever, Marlène de Wouters, Martien Meiland, Marie en Viktor Verhulst, Reginald Moreels, Bockie De Repper en comedian Serine Ayari.

Wanneer 'Villa Feta' op Play4 te zien zal zijn, is nog niet bekend.


 

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Voor het eerst in de 'Ik Vertrek'-geschiedenis volgen we mensen die maar liefst drie keer emigreerden, naar drie verschillende landen. Na een mislukt avontuur in Frankrijk treffen we Laurens en Brigitte in Duitsland. Hoewel ze een charmant plekje tussen de koeien hebben, is dit ook niet hun eindbestemming. Die ligt, als het goed is, in Spanje. Hier willen ze retreatprogramma's opzetten voor groepen. Nog voordat de verbouwing is gestart, hebben ze al de eerste boeking binnen. Over vijf weken ontvangen ze twaalf personen en er moet nog héél véél gebeuren. De vraag is of Laurens en Brigitte die uitdaging aan kunnen.

'Ik Vertrek', om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers