Dit zijn de eerste beelden van 'Cheyenne & Lola' met Veerle Baetens, later op Streamz en Eén

donderdag 15 oktober 2020

De Eén-fictiereeks 'Cheyenne & Lola' is in wereldpremière gegaan tijdens de Canneseries. De reeks werd enthousiast onthaald, maar kon geen nominatie verzilveren. Bekijk nu alvast de eerste beelden van deze nieuwe Eén-fictiereeks met Veerle Baetens in de hoofdrol.

Cheyenne (Veerle Baetens) is sinds zes maanden vrij uit de gevangenis en werkt als poetsvrouw op ferry’s. Ze droomt ervan om ooit haar huidige bestaan te ontvluchten en naar het Amazonewoud te trekken. Lola (Charlotte Le Bon) is een ravissante Parisienne, egoïstisch en zonder scrupules, die in Noord-Frankrijk is neergestreken om bij haar minnaar in te trekken en zo ook op zoek te gaan naar een beter bestaan.

Cheyenne ziet toevallig hoe Lola de vrouw van haar minnaar om het leven brengt. Ze beseft dat ze met haar strafblad wellicht zal beschuldigd worden van de moord. Met de hulp van een lokale misdaadbaas laten ze het lichaam verdwijnen. Deze misdaad zal Cheyenne en Lola verbinden en hen meesleuren in een gevaarlijk spel van bedrog en verraad. Tegelijk geeft het hen de kans om heimelijk een fortuin te verdienen en zo misschien toch een ander leven te krijgen.


Eerst op Streamz, dan bij Eén
'Cheyenne & Lola' is een Franse co-productie. Eshref Reybrouck ('Undercover') regisseert de volledige reeks en Virginie Brac ('Engrenages', 'Les beaux mecs') leverde het scenario van deze moderne western. De prestigieuze reeks zal op Eén te zien zijn én in preview op Streamz.

Bekijk nu alvast de eerste beelden:



Lees ook:
Eén-reeks 'Cheyenne & Lola' met Veerle Baetens beleeft Belgische première op Film Fest Gent
Matthias Schoenaerts en Veerle Baetens samen in 'Lockdown'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers