Donderdag is het tijd voor de eerste auditieronde van 'Regi Academy'

woensdag 17 augustus 2022
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2022

Terwijl 'Regi Academy'-winnares Pauline de hitlijsten verovert met 'Uit Mijn Hoofd', opent Regi op donderdag 18 augustus om 20.30 uur bij VTM 2 opnieuw de deuren van zijn 'Regi Academy'.

Samen met zijn partners in crime Kathleen Aerts, Jaap Reesema en Lester Williams gaat hij op zoek naar die ene unieke stem die zal schitteren als de ster van zijn volgende hitsingle. Wie part of the Regi-family wordt, wordt beslist tijdens een spetterende live finale en voor het oog van een uitzinnig publiek in de grootste concertzaal van ons land: het Sportpaleis. Daar wordt het voor de finalisten, tijdens Regi’s giga party op 22 oktober, alles of niets.


Maar wie dichter in de buurt van de live finale in het mythische Sportpaleis wil komen, moet eerst Regi en zijn team omver blazen tijdens de audities. Die gaan in de eerste aflevering van 'Regi Academy' van start in het zonnige Marbella. De kandidaten krijgen daar maar weinig tijd om zich te vergapen aan de luxueuze villa waarin ze verblijven. Al snel nodigt Regi de eerste zes kandidaten uit voor de eerste auditieronde, waarin hun stemgeluid én wow-uitstraling getest worden. Wie minstens drie handen omhoog zingt mag blijven, wie daar niet in slaagt wordt onverbiddelijk op het vliegtuig naar huis gezet. De kandidaten halen dan ook alles uit de kast om Regi, Kathleen, Jaap en Lester te overtuigen en leggen de lat meteen duizelingwekkend hoog.

Bekijk hier hoe kandidatie Melanie de jury omver blaast:


Deze zes kandidaten wagen hun kans in de eerste auditieronde van 'Regi Academy':

Hanne (16, Stabroek) - ‘Vergeet De Tijd’ van Regi en CAMILLE
Melanie (17, Mechelen) - ‘Vechter’ van Regi en CAMILLE (uit Liefde Voor Muziek)
Nick (24, Maldegem) - ‘De Wereld Draait Door Jou’ van Regi en Niels Destadsbader
Charlotte (24, Lippelo) - ‘Zo Ver Weg’ van Regi, Jaap Reesema en Olivia
Naomi (18, Roeselare) - ‘Storm’ van Milk Inc.
Arno (22, Hasselt) - ‘Vergeet De Tijd’ van Regi en CAMILLE

'Regi Academy', vanaf donderdag 18 augustus om 20.30 uur op VTM 2.


Lees ook:
Van Marbella naar het Sportpaleis: wie wordt de nieuwe ster van Regi?

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers