Een (fataal?) schot in de midseizoensfinale van 'Familie'

donderdag 4 januari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

De avond start vrijdag bij VTM met een extra dosis spanning in de dubbele midseizoensfinale van 'Familie'. Die brengt de kijkers naar het puntje van hun stoel en wordt een confrontatie op leven en dood.

Spilfiguur is Daniel (Pepijn Huysmans), die Jamila (Jools Jatta Janssens) als geldezel gebruikt en zo misdaadgeld doorsluist. Wanpraktijken die Jelle (Maarten Cop) ontdekte, waardoor hij zelf in de tang van Daniel kwam te zitten. Terwijl Daniel nog steeds op vrije voeten is, werd Jelle in de boeien geslagen door de politie. Maar hij ontsnapte en dook onder.


Ondertussen voelen ook Samira (Belinda Voorspoels) en Benny (Roel Vanderstukken) dat er onheil in de lucht hangt… Wat heeft Jelle te verbergen? Is er nog een weg terug of gaat het mis? Wie lost een schot en wie vangt de kogel op? In de midseizoensfinale laaien de emoties bijzonder hoog op.

'Familie', vrijdag 5 januari om 20.00 uur op VTM.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers