En start opnames gloednieuw n mysterieus fictieproject

donderdag 30 juli 2020

Weldra start de VRT met de opnames van 'Onder vuur', een serie waar de openbare omroep voorlopig heel mysterieus over blijft.

Zo kennen we nog geen acteurs en is het koffiedik kijken wanneer de VRT de reeks zal uitzenden. Het enige wat we wel weten, is dat het verhaal zich afspeelt in Oostende, waar we het plaatselijke brandweerkorps volgen. De serie wordt dan ook in samenwerking met de stad Oostende gemaakt. Tax Shelter van de Belgische overheid financiert het project.


De VRT laat weten dat ze alle veiligheidsvoorschriften in verband met het coronavirus zullen respecteren.

Bron: Het Laatste Nieuws

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers