ElevenDAZN sluit content partnerships met RSCA en KAA Gent

vrijdag 3 november 2023

ElevenDAZN gaat zowel met RSC Anderlecht als met KAA Gent een samenwerking aan om samen, wekelijks, originele en exclusieve content te creëren voor de fans van beide clubs. Deze unieke clubcontent zal aangeboden worden via de app van DAZN.

Gesprekken met de andere clubs zijn lopende of worden eerstdaags opgestart om ook voor hun fans, samen, club-content te produceren.


Deze zomer lanceerde DAZN zijn nieuwe app in België waarin naast het Eleven-aanbod (met onder meer JPL, CPL, WSL, Liga, Seria A, Bundesliga, Ligue1, FA cup, NBA, NFL) ook heel wat nieuwe content wordt aangeboden zoals de Women Champions League, de Professional Fighters League, de NFL Network en Red Bull TV-kanalen, series, documentaires en nog zoveel meer.

Maar de DAZN-app wil ook de ‘home’ van iedere Belgische voetbalfan zijn. Daarom wil DAZN in zijn app, naast de live wedstrijden, ook exclusieve en originele club-content  aanbieden van de verschillende clubs uit de Jupiler Pro League

DAZN gaat hiervoor content partnerships aan met de clubs uit de Jupiler Pro League. De eerste in de rij zijn RSC Anderlecht en KAA Gent. Samen met de clubs gaat DAZN iedere week op zoek naar de strafste spelersverhalen, kijkt het achter de schermen bij staff en bestuur, gaat het op zoek naar de nieuwe talenten en geeft het de fan een unieke kijk in het leven binnen de club. Deze week krijgen de RSCA-fans een reportage van het nieuwe ontluikende talent Tristan Degreef te zien en worden de Gent-supporters verrast door de eerste twee afleveringen van ‘Stropcast’, de nieuwe videopodcast van de Gantoise waarin Tom Vandenbulcke iedere week twee gasten ontvangt.

Al deze content wordt aangeboden via de app van DAZN in een voor iedere club eigen, specifieke clubomgeving. Zo kunnen fans, in hun eigen clubomgeving in de app van DAZN, genieten van alle livewedstrijden van hun favoriete club, maar ook van heel wat ‘behind the scenes’ non-live content die het clubgevoel ongetwijfeld nog zullen versterken. Deze nieuwe club-content is vanaf vandaag beschikbaar in de app van DAZN.

Via hun club kunnen de fans van RSC Anderlecht en KAA Gent een gratis maandpas ontvangen om kennis te maken met de nieuwe content-hub voor iedere Belgische voetbalfan.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

Schrijver Onno Blom zet de zoektocht naar het verleden van zijn familie voort en bezoekt de artillerie van de landmacht. Samen met militair historicus Herman Amersfoort gaat hij naar de Grebbelinie en de Soesterduinen, om te kijken waar het Nederlandse leger en zijn grootvader in de vijf oorlogsdagen in mei 1940 stonden opgesteld. Onno's vader Hans vertelt hoe het contact met de NSB-kant van de familie onhoudbaar werd toen opa Jan bij het verzet ging. Ze vinden een NSB-krant waarin overgrootvader Johan het bestaan van Jan zelfs doodzwijgt. Onno bezoekt boerderij Hoogwerf, de plek waar de verzetsgroep van opa Jan is ontstaan.
br>'In de Ban van Goed en Fout', om 23.05 uur bij BNNVARA op NPO,2.

Dossiers