Er komt (wellicht) een einde aan '#LikeMe'

dinsdag 7 december 2021

In 2023 komt het vermoedelijk laatste seizoen van de Ketnet-succesreeks '#LikeMe' op televisie. Althans dat vertelt Hugo Sigal in Het Laatste Nieuws. Hij speelt in de serie de rol van schooldirecteur.

In januari begint op Ketnet het derde seizoen van '#LikeMe'. En daar kijken heel wat jonge én oude fans naar uit, want van bij de eerste aflevering was de serie een schot in de roos. De combinatie van een jonge cast, aangevuld met gevestigde waarden en Nederlandstalige klassiekers in een modern jasje sloeg aan bij de kijkers. Jonge talenten als Pommelien Thijs, Camille Dhont en Maksim Stiojanac werden instant sterren.


In januari begint op Ketnet het derde seizoen van '#LikeMe'. En in 2023 is dan het allerlaatste seizoen te zien. Althans dat bevestigt Hugo Sigal in Het Laatste Nieuws. De VRT wil niet gezegd hebben of er nog een vijfde seizoen komt, maar laat in de krant wel weten dat er 'nog andere mogelijkheden zijn om het #LikeMe-verhaal verder te zetten.'

En voor het definitieve einde er komt, staan er nog hel wat dingen op stapel. Nog twee reeksen afleveringen, enkele Sportpaleis-concerten en... 'nog enkele verrassingen'. Hoewel het einde in zicht is, is het dus nog niet meteen afgelopen met '#LikeMe'.

Bron: hln.be


Lees ook:
'#LikeMe' lanceert nieuwe zomersingle 'Gelukkig Zijn'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers