'Familie' neemt nieuwe maatregelen tegen corona

zaterdag 21 november 2020

Niemand ontsnapt aan corona en dus de cast en crew van de VTM-soap 'Familie' ook niet. Sandrine André, Veronique in de serie, vertelt in Het Laatste Nieuws wat er voortaan precies verandert.

'Eerst hielden we het concept aan waarin een acteur een collega opnneemt in zijn of haar privébubbel, de zogenoemde 'circle of trust'. Dat is voortaan niet meer het geval. Momenteel proberen we zo veel mogelijk de afstand van anderhalve meter te bewaren. Ook Lars (Kürt Rogiers) en ik houden ons eraan', bewijst Sandrine André met een foto vanop de set.

'Familie' is overigens niet de enige Vlaamse soap die aan social distancing doet, ook bij 'Thuis' op Eén gaan ze op deze manier te werk.

Bron: Het Laatste Nieuws.


familie

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers