Gedropt op een onbekende plek in Europa: geraken Gerben en Arno op tijd terug in 'Drop Off'?

donderdag 1 september 2022
Foto: VTM GO - © DPG Media 2022

Vanaf 6 september krijgen internetsensaties Gerben Tuerlinckx en Arno The Kid een aartsmoeilijke opdracht voorgeschoteld. In de nieuwe SHORTIE 'Drop Off' op VTM GO worden de twee gedropt op een voor hen onbekende bestemming ergens in Europa.

Ze krijgen slechts 10 dagen de tijd om terug te keren naar huis en dat al liftend en zónder geld. De kijker wordt elke dag meegenomen in hun episch avontuur. Hoe gaan ze te werk? Welke klusjes doen ze om geld te verdienen? Hoe verplaatsen ze zich? En waar slapen ze? Eén ding is zeker: het wordt een bijzonder spannende challenge met een heleboel onvoorziene obstakels.


'Wat als we in Polen terechtkomen? Ik begrijp de taal daar helemaal niet', vraagt Arno zich af. 'Ik ken alleen wat Poolse scheldwoorden', lacht Gerben. 'Maar verder is mijn oriëntatie en aardrijkskunde echt slecht.'


Lukt het hen om op tijd het thuisfront te bereiken? Vanaf 6 september kunnen kijkers hun reis elke dag volgen om 16.00 uur op VTM GO.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Gerry Lane is een toegewijde vader en echtgenoot die werkt als onderzoeker voor de Verenigde Naties. Wanneer een zombiepandemie uitbreekt, wordt hij door de regering gevraagd om de invasie tegen te houden. Tegelijkertijd moet Gerry zijn vrouw en kinderen beschermen tegen de moordlustige zombies.

'World War Z', film uit 2013 met oa. Brad Pitt, om 23.55 op Veronica.

Dossiers