Geen huwelijk in 'Familie'

donderdag 17 september 2020

Er komt voorlopig geen huwelijk in 'Familie'. Reden? Corona! Dat schrijft Het Nieuwsblad. De makers hadden namelijk voor de 'normale' seizoensfinale van juni een trouwpartij voorzien. Maar die scènes zijn nu herschreven.

Het Nieuwsblad schrijft dat er al trouwzalen waren gecontacteerd als locatie voor de feestelijkheden. Maar nu door de coronamaatregelen scènes met een hoop volk dicht bij elkaar niet meer kunnen, is het voornemen om een groots huwelijk in beeld te brengen geschrapt. De verhaallijn werd aangepast.


Wie er zou trouwen, laten de makers van 'Familie' in het midden. Meest voor de hand liggend zou het koppel Véronique (Sandrine Andrè) en Lars (Kürt Rogiers) zijn, maar in een soap weet je natuurlijk nooit...

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Tijd voor actie. Een van de spelers heeft een masterplan bedacht om samen met een select groepje de finale te bereiken. Een Verrader neemt na de clash met een medespeler juist gas terug. Dat advies krijgt een andere speler ook, omdat de verdenkingen zijn kant op gaan. Ondanks alle goede bedoelingen staat ook deze ronde tafel weer garant voor verrassende wendingen.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers