'Gert Late Night' verhuist naar Blankenberge

dinsdag 4 augustus 2020

Binnenkort start op VIER het nieuwe seizoen van 'Gert late Night', de talkshow van Gert Verhulst en James Cooke. De opnames vinden deze keer plaats in Blankenberge. Initieel zou Brugge het decor vormen, maar de prijs bleek een struikelblok.

Dirk De fauw, burgemeester van Brugge, vond het bedrag van 110.000 euro te hoog, zeker in coronatijden. Daarom viel de keuze op Blankenberge, dat waarschijnlijk niet het hele bedrag op tafel moet leggen. Dat komt omdat Blankenberge voor 'De Mol aan Zee' al een overeenkomst heeft met SBS, het moederbedrijf achter VIER.


De opnames van 'Gert Late Night' vinden normaal gezien eind augustus plaats, het programma zelf komt in september op televisie.

Bron: Het Nieuwsblad

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers