'Gert Late Night' verhuist naar Blankenberge

dinsdag 4 augustus 2020

Binnenkort start op VIER het nieuwe seizoen van 'Gert late Night', de talkshow van Gert Verhulst en James Cooke. De opnames vinden deze keer plaats in Blankenberge. Initieel zou Brugge het decor vormen, maar de prijs bleek een struikelblok.

Dirk De fauw, burgemeester van Brugge, vond het bedrag van 110.000 euro te hoog, zeker in coronatijden. Daarom viel de keuze op Blankenberge, dat waarschijnlijk niet het hele bedrag op tafel moet leggen. Dat komt omdat Blankenberge voor 'De Mol aan Zee' al een overeenkomst heeft met SBS, het moederbedrijf achter VIER.


De opnames van 'Gert Late Night' vinden normaal gezien eind augustus plaats, het programma zelf komt in september op televisie.

Bron: Het Nieuwsblad

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers