Gert Verhulst weigert zoonlief Viktor te interviewen over 'De Verhulstjes'

vrijdag 3 november 2023
Foto: Play4 - © Play Media 2023

Een bijzonder moment, gisteren aan 'De Tafel Van Gert'. Zoon Viktor was een van de gasten om te praten over het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes'. Maar papa Gert zag dat interview niet zitten en bedacht een creatieve oplossing.

Zondag start het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes'. Viktor kwam erover praten in 'De Tafel Van Gert', maar deze keer stelt Gert niet de vragen aan tafel.

'De Tafel van Gert', maandag tot donderdag in de app van GoPlay en op Play4


Lees ook:
Alle hens aan dek: 'De Verhulstjes' zijn terug!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers