Gezin zet hakbijl in badkamerdeur in 'Wie Zoekt Die Wint' - VIDEO

zaterdag 3 september 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Zaterdag deelt Jens Dendoncker geld uit bij VTM. Véél geld. In de oproepaflevering van 'Wie Zoekt Die Wint' om 19.55 uur bij VTM geeft hij een gezin de kans om op één dag tijd 100.000 euro rijker te worden.

Maar daar moeten ze wel iets voor over hebben. Een professioneel 'verstopteam' moffelt de cash weg in hun huis en dat op de meest waanzinnige plekken.De familie Van Cauwenbergh uit Hemiksem gaat ver om euro's binnen te rijven. Zelfs de badkamerdeur moet eraan geloven. 'Ik ben gelijk een zot beginnen hakken op die deur', aldus papa Bjorn. Wie breekt zijn kot af voor 100.000 euro?

'Wie Zoekt Die Wint', zaterdag 3 september om 19.55 uur bij VTM.


Lees ook:
Wie breekt zijn kot af voor 100.000 euro cash?

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers