Haalt Lisa de trekker over in het nieuwe en laatste seizoen van 'Lisa'?

vrijdag 1 september 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

'Lisa' ging de zomer in met een verrassing van formaat: Jonas (Oscar Willems) leeft. Al was nog niemand daarvan op de hoogte. Op het feestje van Ben (Michiel De Meyer) en Lisa (Tinne Oltmans) kwam Gert (Bert Verbeke) de vredige rust stevig verstoren.

Toen het tot een gevecht kwam tussen hem en Lisa’s nieuwe geliefde, dropte Gert een bommetje. Hij fluisterde Lisa in dat hij weet waar Jonas is. Het nieuwe seizoen start op maandag 4 september heftig wanneer Lisa eist dat Gert haar de waarheid vertelt en hem zelfs onder schot houdt. Hij speelt echter liever een emotioneel spel. Weet ze zich sterk te houden of haalt ze toch de trekker over? En kan ze Jonas op tijd levend terugvinden? De finale ontknoping volgt in het laatste seizoen van 'Lisa'. Wie leeft nog lang en gelukkig?



En dan is er nog het mysterie rond de vermiste Heidi (Christine Verheyden). Na het onaangenaam bezoek van inspecteur Calluwaerts (Eva Kamanda) kan Vic (Briek Lesage) zijn geliefde maar niet uit zijn hoofd krijgen. Hij speculeert zich zot. Wat is er echt met Heidi gebeurd en welke geheime informatie was ze op het spoor?

Voor wie niet tot maandag kan wachten, is er goed nieuws. Op zondag 3 september om 18.20 uur is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen alvast in preview en volledig gratis te bekijken op VTM GO. Abonnees van VTM GO+ krijgen er in absolute primeur zelfs de volledige eerste week te zien. Het laatste seizoen van 'Lisa' belooft een spannende ontknoping.

'Lisa', vanaf 4 september van maandag tot donderdag om 18.20 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2023: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers