'Hagger Trippy' is nieuw op 2BE (preview)

donderdag 6 maart 2008

Vanaf 17 maart 2008 hoef je op maandagavond niet langer vroeger onder de wol te kruipen, nog nagenietend van het plezante weekend dat je achter de rug hebt ... Je hoeft je al evenmin meteen weer depri te voelen na de eerste werkdag. Zap naar 2BE en onderga wat Tom Waes, Jan Van Looveren en Koen Van Impe jou serveren in 'Hagger Trippy'. We garanderen dat je er 'fun' zal aan beleven.

'Tri

gger Happy' én 'Tragger Hippy' wisten Vlaanderen te bekoren. Dit programma kreeg een nominatie voor de prijs van de Radio & Televisiekritiek en recent nog een nominatie voor een Vlaamse Televisiester door de leden van de Vlaamse Televisie Academie. De humor wordt ervaren als even 'fijn' als de soundtrack die achter de beelden zat. De Joeri, de Man met de Grote GSM, de konijnen, en de verstoorde interviews : ze kenden grote navolging overal te lande : van chirofeesten met Joeri-imitators over spontaan gelach bij het afgaan van een Nokia-ringtone tot een overboeking van alle konijnenpakken bij Huis Baeyens.

In het nieuwe seizoen 'Hagger Trippy' zal je ontdekken dat de inspiratie van de drie gastheren en de creatieve ploeg van dit programma rond die bekende 'personages' nog lang niet op is. Sterker zelfs, ze introduceren nieuwe 'figuren'. Aristoteles zei ooit 'Het geheim van humor is verrassing' en 'Humor is gecultiveerde onbeschaamdheid'. Had tv toen bestaan, hij had 'Hagger Trippy' gemaakt...

Meer blauw op straat
Agenten Tom en Jan hebben een uitgesproken vrouwelijke kant en dito stem. Al goed dat ze tot de gemotoriseerde eenheid behoren. Dat maakt hen ietwat stoerder en geloofwaardiger...

De kinderachtige zakenmannen
Deze zakenmannen zien er niet anders uit dan alle anderen : net maatpak en discrete aktentas. Maar hun kinderjaren zijn ze nooit ontgroeid : het ene moment spreken ze zeer geaffecteerd over de beursnoteringen, maar amper enkele seconden later ontpoppen ze zich tot spelende kinderen.

De paparazzi
Tom en Jan klussen bij als paparazzi. Hun interesses liggen echter niet bij internationale beroemdheden...

De ongewone marktkramers
De ongewone marktkramers verkopen alles : met 'agent orange'-behandelde groenten, de geluidstopper, seks, ...

Opa aan de leiband
Na honden en kinderen, gaan nu ook bejaarden aan de leiband. Tom demonstreert hoe het vooral niet moet. Bovendien heeft deze opa een eigen willetje.

De enquêteur
Tom ronselt handtekening van de man en vrouw in de straat. Petities tegen het zinloos gebruik van papier, voor de mishandeling van zeehondjes, voor het dragen van bont. De klemtoon ligt hier op 'voor', maar heeft de Vlaming deze nuance meteen door...

Aflevering 1
Dat Tom Waes een 'voorbeeldige' Vlaming is, bewijst hij in het eerste filmpje van dit nieuwe seizoen. Hij brengt namelijk een flitspaal naar het containerpark : moet die bij het oud ijzer of bij de elektronica? GSM-man Jan is dit seizoen duidelijk compleet in de ban de nieuwste communicatiesnufjes : bluetooth, wap, smart phone,... Hij heeft zelfs ontvangst via een strijkijzer of een lamp.

Koen wordt museumpoetser en is duidelijk in de leer geweest bij Sien & Maria want een Rubens of andere meester maakt hij schoon met goed sopje...

Tom interviewt Louis Michel, Europees Commissaris voor Ontwikkeling en Internationale Hulp. Stoorzender van dienst zijn de onophoudelijke gsm-oproepen van Toms zoontje Milo die wil dat zijn papa een wiegelied voor hem zingt. Tom interviewt tevens Minister van Staat, Mark Eyskens , voor de deur van zijn privéwoning : de plaats waar Eyskens de legendarische woorden 'Ge moet hem niet brutaliseren, hij is mijne facteur' spreekt...

'Hagger Trippy' is in preview digitaal te bekijken bij Iwatch en op http://iwatch.be/. Het vorige seizoen, 'Tragger Hippy', was één van de meest opgevraagde humorprogramma's.

Hagger Trippy stunt
2BE zoekt spionnen... Ben je in het bezit van een hoed, een beige regenjas, een aktentas en een zonnebril? En wil je schitteren in een 'Hagger Trippy'-stunt? Surf dan binnenkort naar http://www.2be.be/.

Bekijk nu al de preview.

'Hagger Trippy', vanaf maandag 17 maart om 21.55 uur bij 2BE.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers