Hanne, Marthe en Julia blikken in 'Liefde voor Muziek' terug op hun prille begin als K3'tje

dinsdag 21 maart 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Zingen, dansen én acteren. Ondertussen weet heel Vlaanderen wat voor multitalenten Hanne, Marthe en Julia van K3 zijn. Maar ooit begonnen ze elk op hun beurt met een bang hartje aan hun zangcarrière.

In de eerste aflevering van 'Liefde voor Muziek' blikken de dames terug op het prille begin van hun carrière. Hanne en Marthe wonnen ‘K3 Zoekt K3’ en werden meteen in het diepe gegooid. 'Ik heb de beelden van ons eerste concert lang niet willen zien. Het is zo maf wat ons allemaal is overkomen. Alles gaat zo snel en nu zitten wij hier in 'Liefde voor Muziek'', vertelt een emotionele Hanne. 'We hadden zoveel stress voor ons eerste concert. Ik weet nog dat wij achter de schermen stonden en hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen', vertelt Marthe. Op twee weken tijd gaven de K3'tjes 18 optredens in de Lotto Arena. Iets wat Jente van Portland nauwelijks kan geloven: 'Are you kidding me?!''Liefde voor Muziek', vanaf 4 april elke dinsdag om 20.35 uur bij VTM.

DOSSIER: Voorjaar 2023: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers