Hanne vertrekt naar Nepal en neemt heel even afscheid van 'Familie'

maandag 13 maart 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Met een kleine krop in de keel nam Hanne vanavond afscheid van Véronique (Sandrine André) in 'Familie'. Het personage vertrekt samen met haar zoontje Gaston op retraite naar Nepal, een kans die ze niet wilde laten liggen.

Samen met Hanne verdwijnt ook Margot Hallemans heel even uit 'Familie'. De kijkers hoeven zich echter geen zorgen te maken, want het gaat om een tijdelijk vertrek. Binnen enkele maanden duikt Hanne opnieuw op in 'Familie'.



Het was Margot zelf die de makers vroeg om enkele maanden pauze te nemen bij 'Familie'. In die tijd reisde ze naar Zuid-Afrika, waar ze getuige was op het huwelijk van haar beste vriendin, een unieke rondreis deed en ook twee weken vrijwilligerswerk van haar bucketlist afvinkte. Deze onvergetelijke reis is inmiddels achter de rug en binnenkort staat Margot terug op de set in Lint. Nog dit seizoen keert ze terug op het scherm in 'Familie'. Ondertussen laat Hanne haar huisgenoot Véronique met een klein hart achter op haar appartement. Zij wordt geteisterd door waanbeelden en paniekaanvallen, en nu ze alleen achterblijft dreigen de stoppen de komende dagen helemaal door te slaan…

'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers