Heel wat Europese voetbalavonden op Play

woensdag 15 maart 2023

Woensdag 15 maart én donderdag 16 maart zijn de Europese wedstrijden van KAA Gent en RSC Anderlecht live te bekijken op de Play-kanalen.

In de achtste finales van de UEFA Conference League staan twee Belgische ploegen voor een alles-of-niets wedstrijd. Komende woensdag 15 maart neemt KAA Gent het in Istanbul op tegen het Turkse Basaksehir. Na een gelijkspel in eigen huis moeten de Buffalo’s winnen op het veld van de Turkse subtopper. Op donderdag 16 maart is het de beurt aan RSC Anderlecht. De Belgische recordkampioen kon stunten door op eigen veld Villarreal in bedwang te houden en moet nu in Spanje proberen de kwalificatie veilig te stellen.


Lukt het beide ploegen om door te stoten naar de kwartfinales en zo een vervolg te breien aan hun succesvolle Europese avontuur? Volg de confrontatie van KAA Gent live op Play Sports, nu woensdag vanaf 17.40 uur op Play Sports 1.

Het duel tussen Villarreal en RSC Anderlecht is te bekijken nu donderdag vanaf 20.40 uur op Play 6. Om de avond af te sluiten is er aansluitend een magazine met alle hoogtepunten van de Europese wedstrijden.

Daarnaast op Play Sports zijn er nu donderdag ook de wedstrijden in de UEFA Europa League te volgen. Manchester United voetbalt in en tegen Betis, Arsenal ontvangt Sporting Club en kan Feyenoord zich bij de laatste acht ploegen voetballen? Dan moeten de Rotterdammers voorbij Shakhtar.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers