Henk Rijckaert steekt de draak met influencers in nieuwe show

dinsdag 18 april 2023
Foto: © Streamz/KREW 2023

Henk Rijckaert heeft met 'Influencer' zijn grappigste voorstelling tot dusver gemaakt, over social media en het belang van echtheid. 'Het kan heel bevrijdend zijn om iets te benoemen waar je je voor schaamt', aldus de comedian.

Mensen die hem al een tijdje volgen, weten het. Henk Rijckaert is niet van social media weg te slaan. Instagram, YouTube, Facebook, … Hij is aanwezig! Hij staat dan ook dagelijks met al zijn volgers in contact. Die hechte band maakt van hem een influencer. Hij heeft invloed op die mensen. En met die verantwoordelijkheid moet hij voorzichtig omgaan. Henk weet dat er collega-influencers zijn die dat niet doen. Die zomaar producten aan hun volgers aanraden zonder ook maar even na te denken. Dat doet hij niet. Hij staat voor kwaliteit. Als hij iets aanraadt, dan mag je zeker zijn dat het goed is. Of nee, dat het het beste is! Daarom kan hij maar één ding zeggen: KIJK NAAR DEZE SHOW!


'Influencer' is vanaf woensdag 19 april 2023 exclusief beschikbaar op Streamz en Streamz+.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers