Hoe geloofwaardig zijn Google Reviews? Jonatan Medart trekt eropuit met verborgen camera

donderdag 22 juni 2023
Foto: GoPlay - © SBS Belgium 2023

Een uitstapje plannen zonder eerst de Google Reviews te checken? Het zijn er weinigen die dat nog doen. En ook Jonatan Medart kiest zijn cafés, restaurants en hotels aan de hand van het aantal sterren op Google Review. Maar in 'The Worst Rated Show' gaat hij op een andere manier te werk.

Jonatan neemt steeds een andere regio onder de loep en gaat opzoek naar de slechtst scorende zaken van Vlaanderen: Is het echt zo slecht als de mensen schrijven en is het eten daadwerkelijk niet te eten, de eigenaar wel degelijk zo onvriendelijk en de kamers echt zo smerig? Of valt het al bij al wel mee? Jonatan gaat op onderzoek en confronteert de eigenaars met de reviews én zijn eigen vaststellingen.



In de eerste vier afleveringen trekt Jonatan met zijn verborgen camera naar Hasselt, Brussel, Oostende en Antwerpen. Hij bezoekt o.a. een frituur waar volgens Google Review 'wakke frieten en oneetbare hamburgers' geserveerd worden. Maar ook een Hasselts vakantiepark wordt onderworpen aan een grondige inspectie. En ook hier voorspellen de reviews weinig goeds: 'Muizen, mieren en totaal verwaarloosde huisjes…'. In Oostende bezoekt Jonatan een indoor minigolf, waar de uitbater absoluut niet blij mee is, en in Brussel loopt de confrontatie met de receptioniste van een hotel ook niet van een leien dakje…

'The Worst Rated Show', de eerste 4 afleveringen vanaf nu op GoPlay. Elke donderdag een nieuwe aflevering.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers