'Home and Away' keert terug bij VTM 2

vrijdag 26 augustus 2022

Nog heel even wachten en dan is ook de Australische soap 'Home and Away' terug bij VTM 2. Na een lange zomerstop is je favoriete half uurtje zon, zee strand er binnenkort weer.

'Home and Away' is vanaf maandag 5 september weer te zien op VTM 2.Vanaf die dag kan je weer elke werkdag rond 18.15 uur naar je favoriete soap kijken. Maar hoe eindigde het verhaal voor de lange zomerstop ook alweer?


Christian en Logan halen herinneringen op aan hun tijd samen bij Artsen zonder Grenzen. Er hangt chemie in de lucht tussen Mackenzie en Logan. Nikau komt bij bewustzijn. Christian en Logan zijn optimistisch over zijn herstel. Bella krijgt niet de reactie die ze verwacht had van Nikau. Ari maakt zich zorgen om Tane, die in een negatieve spiraal beland lijkt te zijn.

En dit zie je alvast in de eerste nieuwe aflevering op maandag 5 september om 18.15 uur:

Christian nodigt Logan bij hem thuis uit om kennis te maken met Tori, onwetende dat de twee al eerder kennis hebben gemaakt. Ari maakt zich zorgen om Mia.

Een volledige preview op de nieuwe week, krijg je vanaf zaterdag weer hier bij TVvisie.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers