Joyce Kokkinakis nieuwe presentatrice GUNKtv

maandag 6 december 2010

Naast haar activiteiten als model, styliste en actrice heeft Joyce ettelijke jaren ervaring in het presenteren van interactieve programma's op VT4, VijfTV, 2Be en VTM. Joyce past dan ook perfect in het profiel van de interactieve jongerenzender GUNKtv.

Joyce zal beginnen met de presentatie van de programma's 'GUNK News' en 'Showbizz Weekly' en in december zal zij live het Wereld Record Gaming van GUNKtv presenteren. Joyce zal het vaste vrouwelijke gezicht worden van de zender naast Evi Goffin (ex-Lasgo) en zangeres Katerine ('X Factor').


'Tijdens de verschillende screentesten viel Joyce ons onmiddellijk op met haar enthousiasme, positieve uitstraling en talent en daarom zijn wij heel blij dat zij ons team zal versterken. In onze programmering naar volgende jaar toe zullen wij net onze presentatoren en gezichten veel meer gaan uitspelen om de interactiviteit met onze kijkers te vergroten en Joyce kan die uitdaging als geen ander aan.', aldus Stefan Devroey, CEO T.Vgas, het bedrijf achter GUNKtv.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers