Julius Persoone wint 'Het Perfecte Plaatje 2024'

zondag 9 juni 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Na 8 afleveringen, 17 opdrachten en ontelbare foto's later kennen we de allereerste winnaar van 'Het Perfecte Plaatje'. Julius Persoone wist tijdens de finale de jury te overtuigen met zijn prachtfoto's en is daar dan ook ontzettend blij mee.

'Ongelofelijk, ik had nooit gedacht dat ik ging winnen. Het was tot op het laatste moment ontzettend spannend! Ik begon aan het programma met de hoop er niet als eerste uit te liggen. Om dan nu te mogen winnen, echt heel dankbaar.' Bie Baert legde hem nog het vuur aan de schenen, maar greep dus net naast de titel: 'Tot hier geraken is zo'n ongelofelijk mooi scenario geweest. Ik ben me blijven smijten tot op het laatste.'


Acht weken geleden begonnen Astrid Coppens, Barbara Sarafian, Bie Baert, Filip Peeters, Ingeborg Sergeant, Joffrey Anane, Jonatan Medart en Julius Persoone aan dit onverwachte avontuur zonder enige fotografie-ervaring, maar het is dus Julius die met de eer gaat lopen. Als kers op de taart wint hij een exclusieve tentoonstelling van zijn beste werken die vanaf 9 juni gratis te bewonderen is in Play Zuid.

Het volledige seizoen van 'Het Perfecte Plaatje' is vanaf nu te herbekijken op GoPlay.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers