Kandidaten kamperen tussen de beren in 'Bestemming X'

maandag 27 maart 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

In 'Bestemming X' trekken de laatste vijf kandidaten van het podium naar de wildernis. Diep in het bos zetten ze hun kampeertent op.

Maar voor de groep een onrustige nacht tegemoet gaat, krijgen ze levensbelangrijke tips van survivalexpert Polat. Ze zijn namelijk niet alleen in het bos. Er leven ook… wilde beren. 'Zitten hier beren? Echt?', klinkt het ongerust bij Dorien. 'Ja zeker, hier zitten beren', aldus Polat. Voedselresten in de bomen hangen, lawaai maken om de beren niet te laten schrikken en voor dood spelen wanneer je een beer tegenkomt: dat is dus de boodschap. Maar waar in Europa leven er beren?'Bestemming X', maandag 27 maart om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers