Kersvers grootvader Patrick is de 4de afvaller van Big Brother

vrijdag 12 februari 2021

In de 'Big Brother' liveshow van donderdag 11 februari heeft Patrick als vierde afvaller het 'Big Brother'-huis moeten verlaten. Hiermee komt zijn avontuur tot een eind. Zijn medegenomineerde Thomas mag van de kijker in het huis blijven.

De Antwerpse Patrick werd tijdens het dozenspel niet gekozen als nieuwe medebewoner, maar kort daarna mocht hij tóch het huis betreden in het 'Gemaskerd Bal'-spel. Tijdens zijn eerste nominatieronde werd hij meteen genomineerd. Het liep gelijk tussen hem en Julie en huismeester Liese koos in het nadeel van Patrick. Els moest toen het 'Big Brother'-huis verlaten. Helaas kon Patrick een tweede nominatie niet voorkomen en heeft de kijker hem vanavond naar huis gestemd, waar hij ongetwijfeld snel zijn kersverse kleinzoon gaat ontmoeten.Lees ook:
Kijkers stemmen Mike in 'Big Brother'
Twee nieuwe bewoners in het 'Big Brother'-huis
En NOG meer bewoners verlaten 'Big Brother'
Opnieuw stapt een 'Big Brother'-kandidaat vrijwillig uit het huis!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje' (RTL 4)

De drie finalisten gaan naar het mythische Ierland voor de finalereis. Tijdens de eerste shoot worden ze vergezeld door figuren uit de onderwereld bij een grote halloweenparade. En van een griezelige traditie gaan ze bij de tweede shoot in de havenstad Cobh op zoek naar geloof, hoop en liefde.

'Het Perfecte Plaatje', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers