Kijk zaterdag mee achter de schermen van imposante productie 'Bestemming X'

vrijdag 28 april 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Elf onbekende Vlamingen gingen in de afgelopen weken op zoek naar 'Bestemming X'. 24 dagen lang moesten ze tijdens een knotsgekke roadtrip doorheen Europa waarheid van misleiding onderscheiden. Zaterdag 29 april worden de rollen omgekeerd en mogen de kandidaten al hun onbeantwoorde vragen stellen aan de crew van deze gigantische, imposante productie.

Kijkers komen te weten hoe de makers van productiehuis Geronimo op het idee kwamen, hoe ze de games en tips over de locaties hebben bedacht en hoe het eraan toeging achter de schermen.


'Het is ongelooflijk hoeveel locatie-verhullende dingen je op één plek kan tegenkomen zoals wegwijzers en reclameborden. We hadden zelfs ‘afplakteams’ mee die elke locatie ‘opnameproof’ moesten maken', vertelt Vincent Custers, lijnproducer bij Geronimo. 'Gaandeweg ontdekten we dat de kandidaten het ook niet altijd doorhadden als wij kleine foutjes maakten', vult Emanuel Vanderjeugd, CEO van Geronimo aan. Zo had Zeno in aflevering 4 eigenlijk met zekerheid kunnen weten dat ze zich in Kroatië bevonden…


'Bestemming X: de making-of', zaterdag 29 april om 21.20 uur bij VTM en op VTM GO.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers