Kijk zaterdag mee achter de schermen van imposante productie 'Bestemming X'

vrijdag 28 april 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Elf onbekende Vlamingen gingen in de afgelopen weken op zoek naar 'Bestemming X'. 24 dagen lang moesten ze tijdens een knotsgekke roadtrip doorheen Europa waarheid van misleiding onderscheiden. Zaterdag 29 april worden de rollen omgekeerd en mogen de kandidaten al hun onbeantwoorde vragen stellen aan de crew van deze gigantische, imposante productie.

Kijkers komen te weten hoe de makers van productiehuis Geronimo op het idee kwamen, hoe ze de games en tips over de locaties hebben bedacht en hoe het eraan toeging achter de schermen.


'Het is ongelooflijk hoeveel locatie-verhullende dingen je op één plek kan tegenkomen zoals wegwijzers en reclameborden. We hadden zelfs ‘afplakteams’ mee die elke locatie ‘opnameproof’ moesten maken', vertelt Vincent Custers, lijnproducer bij Geronimo. 'Gaandeweg ontdekten we dat de kandidaten het ook niet altijd doorhadden als wij kleine foutjes maakten', vult Emanuel Vanderjeugd, CEO van Geronimo aan. Zo had Zeno in aflevering 4 eigenlijk met zekerheid kunnen weten dat ze zich in Kroatië bevonden…


'Bestemming X: de making-of', zaterdag 29 april om 21.20 uur bij VTM en op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Streken van Van Boven' (AVROTROS)

Yvette gaat naar 't Gooi, waar ze de rijken nu eens links laat liggen en op bezoek gaat bij oude boerenfamilies, hele deftige duivenbitterballen proeft en kookt met Blaricumse boekweit en gerookte vis.

'De streken van Van Boven', om 21.00 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers