Kijkers stemmen Mike in 'Big Brother'

zaterdag 6 februari 2021

Nadat in de 'Big Brother Liveshow' van afgelopen donderdag te zien was dat de bewoners Matt en Jerrel verkozen tot hun nieuwe medebewoners, heeft de kijker beslist de Brabantse Mike ook toe te laten tot het 'Big Brother' huis.

Hij heeft vrijdagochtend de bewoners verrast met zijn aankomst in het huis, door zich verdekt in de voorraadkamer op te stellen. Patrick was de eerste die hem daar ontdekte. Het huis telt nu twaalf bewoners. Maak kennis met Mike, die vandaag ook nog eens zijn verjaardag viert samen met Matt.


Mike, 29 jaar (Veghel – Nederland)
'Op de een of andere manier heb ik een bepaalde gave en dat is ik met iedereen goed om kan gaan.'

De altijd positieve en zelfverzekerde Mike heeft na drie jaar in de keukenbusiness zijn baan opgezegd. Hij was toe aan een nieuwe uitdaging en die heeft hij gevonden in 'Big Brother'. Mike is een echte levensgenieter, heeft een grote vriendengroep en is een mensenmens. Voor het spel is hij bereid dit opzij te zetten en te stoken en manipuleren, maar hij zal ook een sfeermaker zijn. In zijn laatste, lange relatie is hij gekwetst, waardoor hij mensen niet té dichtbij laat.

'Big Brother' wordt elke werkdag om 22.30 uur uitgezonden op Play4 en om 21.30 op Goplay.be. Elke donderdag is om 21.30 uur de liveshow 'Big Brother Live' te zien, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire. Via Goplay.be kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het 'Big Brother' huis.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje' (RTL 4)

De drie finalisten gaan naar het mythische Ierland voor de finalereis. Tijdens de eerste shoot worden ze vergezeld door figuren uit de onderwereld bij een grote halloweenparade. En van een griezelige traditie gaan ze bij de tweede shoot in de havenstad Cobh op zoek naar geloof, hoop en liefde.

'Het Perfecte Plaatje', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers