'Klikipedia' is de nieuwe afsluiter van 'Iedereen Beroemd'

maandag 25 januari 2021

Vanaf maandag is de spelrubriek 'Klikipedia' de nieuwe afsluiter van 'Iedereen Beroemd' op Eén. Daarin zie je duo's die al eens graag doorklikken op Wikipedia en die zot zijn van weetjes.

Eén is zelfs nog op zoek naar kandidaten voor het nieuwe spelletje. Je kan je nog altijd inschrijven om mee te doen via de website van Eén.


De opnames vinden plaats op een weekenddag bij de VRT en duren ongeveer anderhalf uur per aflevering, hoewel je best een volledige dag vrij houdt. Je weet maar nooit hoe ver je geraakt! Eén vraagt wel dat de deelnemers beiden minstens 16 jaar oud zijn en in elkaars contactbubbel zitten.

'Klikipedia' is de opvolger van de populaire afsluiter van, 'Homo Universalis'. De afgelopen drie maanden zag je de feitjesrubriek 'Huh?' als afsluiter van 'Iedereen Beroemd'.


Lees ook:
'Iedereen Beroemd' zoekt duo's voor nieuw spel 'Klikipedia'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers