Kooivechtster, single mom van zes, leerkracht én OnlyFans-model: maak kennis met de 'Battlecat'

maandag 22 augustus 2022
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2022

Vanaf dinsdag 23 augustus maken de VTM 2-kijkers kennis met de bijzondere powerwoman Cindy 'Battlecat' Dandois. Programmamaker Luk Wyns ontdekte haar aan de schoolpoort, in 'Battlecat' neemt hij samen met de kijker een duik in haar excentrieke en turbulente leven. Of beter gezegd, in haar negen excentrieke en turbulente levens.

Ze is de beste kooivechtster van België, single mom van zes kinderen, leerkracht, trotse eigenaar van haar eigen sportschool én - klein detail - OnlyFans-model. Deze battlecat valt niet zonder bokshandschoenen aan te pakken, maakt al haar dromen én die van haar kinderen waar en 'heeft schijt' aan wat de wereld van haar denkt.


De eerste aflevering van 'Battlecat' maakt meteen duidelijk dat Cindy met een ongeziene snelheid, een onuitputtelijke oerkracht en een typische Antwerpse flair door haar negen levens raast. Terwijl ze een huishouden met zes kinderen runt, geeft ze MMA-trainingen in haar sportschool en bereidt ze zich voor op de main fight van een belangrijk MMA-toernooi. In tussentijd moet ze ook nog eens afrekenen met pesterijen van de buren, gaat ze haar zieltje redden in de kerk én moet ze content maken voor haar OnlyFans-account.

Maak kennis met Cindy 'Battle Cat' Dandois:


'Battlecat', dinsdag 23 augustus om 22.40 uur nieuw bij VTM 2.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Gerry Lane is een toegewijde vader en echtgenoot die werkt als onderzoeker voor de Verenigde Naties. Wanneer een zombiepandemie uitbreekt, wordt hij door de regering gevraagd om de invasie tegen te houden. Tegelijkertijd moet Gerry zijn vrouw en kinderen beschermen tegen de moordlustige zombies.

'World War Z', film uit 2013 met oa. Brad Pitt, om 23.55 op Veronica.

Dossiers