Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop openen jacht op voortvluchtige BV's in nieuw VTM-programma 'Jachtseizoen'

woensdag 13 juli 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

De komende maanden maken BV's in oranje overalls Vlaanderen onveilig. Ze zijn op de vlucht voor drie genadeloze jagers in het gloednieuwe VTM-programma 'Jachtseizoen'. In een Vlaamse remake van de Nederlandse YouTube-hit 'Het Jachtseizoen' ontsnapt in iedere aflevering een nieuw BV-duo uit een cel ergens in Vlaanderen.

Tijdens een zenuwslopend maar entertainend kat-en muisspel moeten ze vier uur uit de handen van vaste jagers Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop zien te blijven.


De twee bekende boeven krijgen na hun ontsnapping 20 minuten voorsprong, daarna zetten jagers Laura, Jamie-Lee en Maarten de achtervolging genadeloos in. De jagers beschikken over een minivan en een GPS-tracker stuurt om de 10 minuten de locatiegegevens van de boeven door. De bekende vluchters mogen op voorhand twee liften regelen, maar krijgen verder niets: geen gsm, geen geld, geen hulpmiddelen en al zeker geen medelijden. Ze mogen niet langer dan 20 minuten in hetzelfde voertuig zitten, kunnen enkel in openbare gebouwen schuilen én de feloranje overall die ze aankrijgen mogen ze niet uittrekken. Alle hulp van toevallige voorbijgangers is dus meer dan welkom. Kunnen de boeven succesvol ontsnappen? Of worden ze meedogenloos bij de kraag gegrepen door de jagers?

Laura Tesoro: 'Zo ongelofelijk spannend dit! Ik hou wel van een beetje competitie en ons doel is uiteraard om geen enkele BV te laten ontsnappen. Jamie-Lee bewees in 'De Verraders' al dat ze weet hoe ze een spel moet spelen en Maarten zijn freerunning-skills zijn ook een grote surplus voor ons team, dus ik heb er het volste vertrouwen in dat we de jacht gaan winnen!' Jamie-Lee vult aan: 'Ik wil echt geen enkele BV op vrije voeten laten rondlopen. Ik wil ze allemaal vangen. Ik heb in mijn hoofd al duizend opsporingstechnieken bedacht. Dus kom maar op, boeven!' Maarten Cop: 'Ik ben benieuwd welke tactieken en trucjes de BV’s zullen bovenhalen. Wie weet vluchten ze wel weg in een helikopter of met een zotte speedboot. Dan gaan we het toch wel moeilijk krijgen (lacht).'

De opnames van 'Jachtseizoen' zijn recent gestart. Het programma zal dit najaar bij VTM te zien zijn.

'Jachtseizoen' is al jarenlang een groot succes in Nederland. Daar was het programma eerst te zien op Youtube en sinds vorig jaar is er ook een tv-versie op SBS6.


Lees ook:
Ook Wesley Sneijder en Rolf Sanchez samen op de vlucht in tv-editie 'Het Jachtseizoen'

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers