'Liefde voor Muziek' verrast met uniek concert in Lotto Arena

donderdag 18 februari 2021

Het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek' - met Willy Sommers, Geike Arnaert, Tourist LeMC, Cleymans & Van Geel, Emma Bale, Ronny Mosuse en Bert Ostyn van Absynthe Minded - is nog maar net begonnen en het programma trakteert Vlaanderen al meteen op een primeur: voor het eerst trekt 'Liefde voor Muziek' naar het grote podium.

Op zaterdag 25 en zondag 26 september 2021 geeft de volledige topcast van dit seizoen het beste van zichzelf in de Lotto Arena in Antwerpen tijdens 'Liefde voor Muziek LIVE'. De artiesten brengen een mengeling van alle muzikale hoogtepunten van dit seizoen tijdens een boeiende show, omringd door een liveband. Ze zorgen voor gegarandeerde kippenvelmomenten en hebben daarbij ook nog enkele muzikale verrassingen in petto...


Maarten Janssen, Channel manager VTM: ''Liefde voor Muziek' is een succesformule die al enkele jaren op rij enorm gesmaakt wordt door onze kijkers. VTM bouwt met hen elke dag een band op via het tv-scherm en via VTM GO. Onze zender is echt van de mensen, en we willen hen VTM ook graag in levende lijve laten beleven. Dat doen we nu met deze unieke 'Liefde voor Muziek LIVE'. VTM heeft trouwens ook een jarenlange traditie wat live events betreft, denk maar aan 'Tien Om Te Zien', maar net zo goed 'Tegen De Sterren Op Live' of 'Rode Neuzen Dag in het Sportpaleis'.'

In 'Liefde voor Muziek' wisselen artiesten hun songs uit aan elkaar om er hun eigen stempel op te drukken. Op maandag 15 februari zagen bijna 800.000 kijkers de 'Liefde voor Muziek'-artiesten voor het eerst aan het werk wanneer ze de nummers van Willy Sommers in een nieuw jasje staken. Afgelopen jaren vertaalde het succes van 'Liefde Voor Muziek' zich in sterke kijkcijfers, veroverden verschillende singles de Vlaamse hitlijsten en werden de populairste songs uit elk seizoen ook verzameld op een album. En nu worden er dus nog liveshows toegevoegd aan dat lijstje.

Zin om mee te komen genieten van dit grote muzikale feest? Tickets voor 'Liefde voor Muziek' LIVE zijn vanaf nu maandag 22 februari om 10.00 uur verkrijgbaar via www.liefdevoormuzieklive.be.


Lees ook:
Zo klinkt de rockversie van '7 Anjers, 7 Rozen' in 'Liefde voor Muziek' - VIDEO
Willy Sommers laat zich verrassen door collega-artiesten in eerste aflevering van 'Liefde voor Muziek'

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers